Justin Bieber tilbake til NORGE

Hei beliebers!

SKAPTE KAOS: Arrangøren garanterer at det vil være trygge forhold for de unge publikumerne under Justin Bieber-besøket neste år. Her vinker superstjernen til den norske fansen fra et vindu i restauranten Annen Etage på Hotel Continental. Foto: Trond Solberg

Det bekrefter arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul overfor VG. Han ber alle norske «beliebers» sette av datoene 16. og 17. april.

- Vi har jobbet med dette i over to år og er fantastisk fornøyd med bookingen. Han er nåtidens største stjerne og vil stille med et forrykende sceneshow og produksjon, frister arrangøren.

Skapte kaos

Sist Justin Bieber gjestet Norge i mai hersket det komplett kaos på grunn av den enorme pågangen. Svært mange ungjenter ble klemt sammen på et lite område da tenåringsidolet opptrådte ved Operaen i Bjørvika. Minst 49 ble skadet og 19 sendt til sykehuset under og etter konserten. Universal Musichar i ettertid fått krass kritikk av Oslo kommune for håndteringen av situasjonen.

- Hvordan vil dere forsikre dere om at det ikke vil bli lignende forhold denne gang?

- Vi vil ha et annet utgangspunkt ettersom vi ikke vil ha en gratiskonsert på et begrenset område. Vi har én billett for en person på ett spillested for et nøyaktig antall publikum. Bemanningen og beredskapen vil være slik den alltid er under slike store konserter også vil det skaleres etter behov. I tillegg vil vi dele salen opp i ulike soner for å få kontroll på massene. Vi vil være godt rustet. Det er dette vi driver med, sier Osmundsvaag, som understreker at hans firma ikke hadde noe med Biebers forrige Norgesbesøk å gjøre.

- I tillegg vil vi sette opp busser til 22 byer i Norge som gjør at folk vil kunne dra rett inn før konserten og rett ut etter, fortsetter han.

Jackson-inspirert opptreden

Bieber kommer i forbindelse med verdensturneen «Believe». Ungguttens manager Scooter Braun uttalte til MTV i forrige uke at 18-åringen har ambisjoner om å ta sine konserter til et helt nytt nivå i forbindelse med den kommende verdensturneen.

- Han har sett på en utrolig mengde Michael Jackson-konserter fra 80- og 90-tallet. Han har snakket til meg om hvordan Michael inkluderte magi og pyro i sine show og det er noe han også vil ha inn. Han vil fortsatt gjøre akustiske parti, men han vil ta det hele til et nytt nivå, sier han.

Vanvittig etterspørsel

Det er også sannsynlig at Carly Rae Jepsen, som Bieber selv har signert, vil bidra som oppvarmer på turneen som starter i Arizona 29. september.

Justin Bieber er blant annet aktuell med låtene «All Around The World», «Boyfriend» og «As Long As You Love Me», som for tiden ligger på henholdsvis 11, 14, og 12. plass på VG-lista. Sistnevnte låt er skrevet av norske Andre Lindal.

Billettsalget starter neste torsdag. Arrangøren vil ikke spekulere i hvor vidt han kommer til å selge ut Norges største arena to ganger. Storstuen har en kapasitet på 21.000.

- Etterspørselen er vanvittig og Telenor Arena var det eneste lokale det ville gått an å arrangere en konsert av dette kaliberet, sier Osmundsvaag.

Bedacf88af3011e1af7612313813f8e8_7_large

WHÆÆÆÆÆÆÆÆ!!!!!!!!!! GLEDER MEG HELT SYYYYYKT!!!!!!!

//VG

-Lone

Én kommentar

Lola

05.07.2012 kl.19:08

Kult!

SYYYKT bra han kommer tilbake, vet du når? Altså du sa 16 og 17 april, mener du da 2013???

Tror det!

Skriv en ny kommentar

lonegomez

lonegomez

10, Oslo

Hei, jeg heter Lone! Her kommer jeg til å skrive om Justin Bieber. Jeg kommer til å legge ut gifs, bilder, bieberfacts, nyheter, fakta, osv om Justin.. Håper du vil kommentere og lese bloggen min!? Hvis du lurer på noe, send mail til lones1408@osloskolen.no

Kategorier

Arkiv

hits