Justin in Norway

Hei alle sammen!

Har lovt dere å legge ut et innlegg om hva som har skjedd når Justin var i Norge. 

Han var hos Skavlan:

I går var Justin hos Skavlan. Det kommer ikke til å være en vanlig episode av Skavlan, men en spesial-episode. Det kommer til å bli vist på svt og nrk i juni.

Konserten:

Konserten begynte rundt 9 og varte i ca. 45 min. Det ble mye styr og mange besvimte, ble most inntil gjærder og fikk nesten ikke puste. Justin sier selv at det ikke var en stor overaskelse og at han er vant til det.  Det ble mye kaos og plateselskapet hans Universal forventet ikke at det skulle komme såå mange. Mange foreldre ble sinte fordi det ikke var sikkert når og hvor det skulle være og at de ikke hadde kontroll på alt, det var jo mange 12åringer som kom alene uten voksne i det kaoset. Men det ble en bra konsert da.Trykk HER for å se hvordan det var på konserten.

Tumblr_m4uof1ovdk1qhft5ko9_r2_1280_large

Videoer:

Trykk HER for å se fans som ventet  i over 6 timer. Trykk HER for å Justin som vinket til fansen fra hotellet sitt. Trykk HER for å se når Justin måtte be fansen om å flytte seg. 

Trykk HER for å se han vinke til fansen når han skulle spise lunsj på Hotel Continetal. Trykk HER for å se fansen som blir fortalt at Justin er på et annet hotell.

Du finner flere videoer av Justin på http://www.vgtv.no/ :)

Tumblr_m4uvrdfbc61r8zy9po2_500_large

Hva synes du?

-Lone

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lonegomez

lonegomez

10, Oslo

Hei! Du har nå kommet til en JelenaBlogg. Her kommer jeg, Lone til å skrive fakta, nyheter, bilder, videoer osv om Justin Bieber og Selena Gomez. Håper du vil lese bloggen min! ♥ Vil du få kontakt send en mail til LoneGomez.blogg.no@gmail.com Klemz fra Lone!!

Kategorier

Arkiv

hits