The Gataway

Hei folkens!

Avisen 24 houres Bulgaria publiserte en artikkel om hvordan opptakene av The Getaway funker.
 

Ethan Hawke er en tidligere rallykjører som mister konen sin når hun blir kidnappet. Selena Gomez er en ung hacker, å er Brent Magnas (Ethan Hawke) eneste allierte i en kamp på liv og død. Dette er sammendraget av The Getaway,som filmes her i Bulgaria. 
 

Begge stjernene prøver å flykte fra en forfølger i gatene i Sofia med den legendariske amerikanske bilen, 'Shelby Cobra', en hybridbil. Her ser dere 2 bilder av bilen de bruker i filmingen. I front er en lastebil plassert. Det er den som kjører hele bilen. På front av selve bilen er det plassert kameraer. Med på bilde nummer to ser man manager og repratør som har ansvar for at alt som gjør gjennom mikrofoner, skjermer og alle type maskiner de bruker. Hele installasjonen tok 3 uker og ble gjort i Bulgaria.

 

Tumblr_m3zpc6471e1ql04ofo1_500_large

 

Synes?

-Lone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lonegomez

lonegomez

10, Oslo

Hei! Du har nå kommet til en JelenaBlogg. Her kommer jeg, Lone til å skrive fakta, nyheter, bilder, videoer osv om Justin Bieber og Selena Gomez. Håper du vil lese bloggen min! ♥ Vil du få kontakt send en mail til LoneGomez.blogg.no@gmail.com Klemz fra Lone!!

Kategorier

Arkiv

hits