Selena's parfyme

Hei Jelenators!

Tumblr_lpdgtqw9u21qk2enlo1_500_large

Selena Gomez er for tiden aktuell med filmen «Spring Breakers», sammen med blant andre Vanessa Hudgens og Ashley Benson.

For tiden holder Selena derfor til i Florida for innspillingen av filmen. Hun lager også parfyme, og vet hvordan hun vil ha ting:

? Jeg ønsker å ha en høy flaske, slik at den synes på hyllen. Den må kunne konkurrere med de andre, sier hun til WWD.


«Springbreakers» handler om fire collegejenter som handler i fengsel etter de har ranet en restaurant for å få penger til en fet sommerferie. De blir kausjonert ut av noen tvilsomme menn, som vil at de skal jobbe ulovlig for dem.

Selena Gomez lente seg inntil kjæresten Justin mens de hadde en piknik i Griffith Park i Los Angeles onsdag ettermiddag (april 4). Kjæresteparet spiste på smørbrød fra Subway, mens de nøt hverandres selskap og en den fine utsikten over byen.

Justin forteller EOnline om å være en god kjæreste:

? For å være en god kjæreste du må ha tålmodighet og ... du har alltid feil når det kommer til jenter, du tar alltid feil, så bare si unnskyld når ting er ille...

Fra Topp.no

-Lone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lonegomez

lonegomez

10, Oslo

Hei! Du har nå kommet til en JelenaBlogg. Her kommer jeg, Lone til å skrive fakta, nyheter, bilder, videoer osv om Justin Bieber og Selena Gomez. Håper du vil lese bloggen min! ♥ Vil du få kontakt send en mail til LoneGomez.blogg.no@gmail.com Klemz fra Lone!!

Kategorier

Arkiv

hits